Pientä haikeutta tuntui ilmassa, kun lähdettiin Noosasta eteenpäin. Taidettiinkin jo mainita, että hostelli oli mitä upein ja kahdeksan päivän aikana saatiin useampiki hyvä kaveri. Pelattiin lähes joka ilta erinlaisia kortti pelejä ja hostellin Wii:llä Mario Karttia (Silja voitti koko ajan..). Päivät meni rannalla tai altaalla. Jos jossain ois viihdytty pitempään niin tuolla. Mutta tie kutsuu, siispä lauantaina hypättiin taas Greyhoundin rattaille ja matkattiin n. 3 tuntia pohjoiseen Rainbow Beachille (ja rantaa täällä totta tosiaan riittää) . Huomenna pakkaudutaan nelivetomaastureihin (Yhteensä 8 henkeä per/auto.) ja lähdetään kohti Fraser Islandin luonnonpuistoa. Kolme päivää ja kaksi yötä kestävä reissu on kuulemma täynnä toinen toistaan kauniimpia maisemia ja rantoja. Suurin osa tavaroista joudutaan jättämään hostellille, mutta ollaan ymmärretty ettei siellä ihmeitä tarvikaan olla mukana. Pakattiin pikkureppuihin aurinkorasva, uimakamppeet, hattu, kirja ja vaihtovaatteet kaiken varalta. Päästään myös molemmat kokeilemaan ”väärinpäin” ajamista jos halutaan (Kyllä halutaan!). Vielä on vähän epäselvää miten yksityiskohdat menee, mutta se selviää iltapäivällä lähtöinfossa. Sen verran meille jo sanottiin että: ”Fraserilta pitää tuoda vain muistoja, ja sinne ei pidä jättää muuta kuin jalanjälkiä”. Herätys onkin sitten 6:15 ja aamupalaksi on tiedossa lättyjä..

Alunperin meidän oli tarkoitus lähtä reissuun jo tänään. Mutta matkalla paikanpäälle meille soitettiin ja tarjottiin vaihtoehtoa lähtä matkaan vasta maanantaina. No, mikäs siinä. Ei lisäkustannuksia, ilmanen illallinen ja kyytipojaksi pari tuoppia molemmille.

Vuorokauden odottelu näinkin pienessä tuppukylässä ei ole tosin ihan sitä mukavinta. Rainbow Beach koostuu yhdestä kadusta, sen varrella olevista muutamista kaupoista, kahviloista ja rantahiekasta. Eilen oli haaste pelkästään löytää paikka josta sai käteistä rahaa. Hostelli pyöriikin pelkästään sillä, että porukka tulee tänne muutamaksi yöksi, käy täältä mutkan Fraserilla ja jatkaa sen jälkeen matkaa.

Majoituksen tasokin on taas vähän mitä on, vaikka molemmilla taitaa olla Noosan jälkeen vaan odotukset korkealla. Kaiken lisäksi tänään sataa vettä (toisaalta hyvä ettei lähdetä tänään), joten rannallekaan ei oikein viitsi mennä. Nyt sopii vaan toivoa että kaikki vesi tulee ihan rohkeasti alas ja seuraavat kolme päivää on selkeää ja aurinkoista.

Rainbowlta matka jatkuu torstaina. Suunta on vielä vähän epäselvä. Joko suoraan Bundabergiin suorittamaan vihdoinkin sukelluskurssi tai jos kelit ei suosi, viivytään muutama päivä Hervey Bayssa.