Ihania ihmisiä ku muistutatte, että pitäs taas päivitellä :)

Uusi osoitteemme: 1/7 Doncaster Avenue, Kensington, Sydney, NSW 2033

Kun laittaa osotteen Google Mapsiin, se näyttää aika hyvin sen alueen. Kartalla meidän oikealla puolella oleva iso "nurmialue" on kokonaan aidattu. Siinä on Royal Randwick Jockey Club, hevostalleja ja laukkarata. Sen oikealla puolella on meille lähimmät kaupat.

Yläpuolella näkyy Moore Park ja siinä harmaa alue on Entertainment Quarter. Siinä on mun työpaikka ja siellä käytiin myös sillon hostelliporukan kans keilaamassa yms. Kartalla näyttää että me ollaan muutettu jonkun matkaa, mutta todellisuudessa me edelleen asutaan tosi lähellä keskustaa ja muutettiin vaan kivenheiton päähän. Alkaa oikeasti tajuta, että Sydneyssä tosiaan voi asua lähes saman verran ihmisiä ku koko Suomessa.

 

Päiväkävelyllä asuntoa etsimässä

 

Moore Park

 

Muutama vaasi

 

Love Supreme, Ilen työpaikka Oxford Streetillä

Kumpikin laittoi hakemuksen tänne ja aluksi Ile oli nimen perusteella sitä mieltä, että saattaa olla hyvin kyseenalainen ravitsemusliike. Mutta päätyi sinne sitten itse töihin. Ja hyvin on viihtyny. Ja täältä saa parasta lammasta, mitä ollaan koskaan maistettu, kun kerran käytiin yhessä syömässä täällä.

 

Meidän huone

 

Hyvin sopii kaksi

 

Olohuone

 

Keittiö

Me ollaan tässä todellisuudessa alivuokralla. Kämpän on aiemmin vuokrannu jo yks nainen, joka on kotoisin jostain etelä-Euroopasta. Se kierrätti ensin Ileä asunnon esittelyn ohessa Paddington Marketilla (semmonen torisysteemi Oxford St. varressa) ja minut vei ostamaan suklaakakkua kun avusti meitä muuttamaan rinkat ja muut hostellilta tänne. Hassu, mutta vähän epäluotettava aikatauluja sovittaessa. Kaikkialta aina tyylikkäästi myöhässä.


Kämppää ei oo vielä ihan loppuun asti kalustettu ja tiettyjä puutteita ollaan tässä huomattu myös.
Ensimmäisenä ongelmana meinasi olla kuuman veden loppuminen tosi nopeasti. Mutta näyttää sitä nyt riittävän.
Toinen ongelma joka vielä vähän korostuu, kun ollaan otettu takapakkia lämpimän sään kanssa: joka nurkasta vetää. Lattia on tosi kylmä, eikä yleensäkään koko huoneistossa oo hirveän lämmin, täällä kun ei harrasteta tupla-lasituksia ikkunoissa. Ilessä näkyy jo ensimmäiset vilustumisen oireet..
Kolmas vika on hella. Me ei oikein tiedetä missä asennossa niiden nuppien täytyy olla, että se hella pysyy päällä, niissä kun ei näy ne numerot. Ja näyttäs ainaki tämänpäiväisen kokemuksen perusteella, että yks levy kerrallaan päällä, muuten hella ei toimi ollenkaan. Uunia lämmitettiin ekana iltana, mutta lämmitessään se alko levittää astetta kitkerämpää savua, joten ei uskallettu pitää sitä päällä. Hyvää valkosipulipatonkia tuli mikrossakin :)
Tulis nyt ne helteet vaan...

Tänään vois lähtä vähän juhlistamaan huomista. Huomenna ollaan kumpikin taas ilta töissä..

Ile & Silja, 12.8 vuosi yhessä