Aika kulluu kun ei tee mittää. Eiku.. Ei olla tosiaan hirveitä täsä viime aikoina tehty, muuta kun töitä..
 

Saksalaistyylinen ravintola kun on, Bavarialla juhlitaan Oktoberfestia seuraavat neljä viikkoa. Erikoismenu ja astetta vahvempia oluita tarjolla, ravintola on koristeltu ja homma on viety jopa niin pitkälle, että tytöillä on perinteiset dirndlit ja pojilla "lederhosenit".

 

Ei oo pinkki ihan se sopivin väri. Essu puuttuu.

 

Järjestettiinpä siellä myös Keg Tapping, eli nuijittiin auki joku vanhannäköinen olut-tynnyri ja jaeltiin sitte ilmaista olutta asiakkaille. Erään miespuolisen ravintolatyöntekijän taholta tuli paheksuvaa kommenttia, miksei ilmaisesta oluesta tullut viestiä kotiin asti, kuin vasta jälkeenpäin. :)

Sitä mukaa kun Suomessa kuulostaa kelit kylmenevän, täällä alkaa kevät päästä vauhtiin. Käytiin yrittämässä Bondi Beachille, jos vaikka jaksettaisiin hetken aikaa köllöttää auringossa, mutta turhan kylmä tuuli teki siitä lyhyen reissun. Vähän eri kuoseissa oltiin silti liikenteessä kun alkuvaiheessa, kun käytiin Bondilla..

"Me kaivataan" -niminen lista sai taas ruokaostosten yhteydessä uuden lisäyksen: sämpylät. Täällä ei harrasteta muita hinta/koko/riittävyys -suhteeltaan sopivia leipiäpusseja ku paahtoleipää.

 

Kuvia edellisen kirjotuksen reissulta

 

Aasiassa vai Australiassa?

 

Ile naattii aamukahvista ja auringosta Randwickin pääkadun varressa

 

Ei oo ennää takki päällä Bondi Beachilla

THE Lifeguard -koppi. Tv:stä tuttu :)

Onko sinne pakko mennä? Näyttää kylmältä..

Okei, nyt on käyty. Kylmää on ja tulee vielä perässäki..

"Pakollinen" kesäjalat kuva. :)  Aalto yllätti heti kuvan oton jälkeen ja taas kastuttiin