Jee, sää on alkanu selvästi lämpenemään, ainaki hetkeksi. Tänään oli ekan kerran molemmilla hellevaatetus päällä. Hostellin eessä on aika hyvä istuksia, kun ei tuule ja paistaa aurinko..

Huomattiin taas tänään että muutama niistä, jotka täällä oli ennen meitä, on lähteny. Uudet tuntuu olevan paljon kivempia, vaikka ei ollakaan viimeaikoina alakerrassa aikaa vietetty.

Työrintamalla taas muutoksia. Minä kävin taas uudessa haastattelussa, paikassa johon oon laittanu hakemuksen aikoja sitten. Työt alkaa torstaina. Sitten soitin vanhaan paikkaan ja sieltä pyydettiin tekemään viikko loppuun. Eli loppuviikosta tulossa suht raskas kahden paikan välillä taiteillessa. Palkka nousi, tunnit parani ja saatiin vielä enemmän aikaa yhessä, niin eipä valittamista..

Haeskellaan tässä kaiken muun ohessa myös omaa asuntoa/huonetta jostain asunnosta. Hostellissa asuminen tulee pidemmän päälle kalliiksi. Suunnitelmissa on myös pysyä Sydneyssä nyt ainakin joulukuulle ja kerätä rahaa, sen jälkeen alkaa se "hauskanpito".

Silja