Päästiin vihdoinki käymään Sydeny Aquariumissa. Samassa rakennuksessa ois ollu jonkin sortin Wildlife puisto, mutta se on remontissa syyskuun alkuun asti.

 

Aurinkoinen Darling Harbour

Takana vasemmalla Imax teatteri  jossa sanotaan olevan maailman isoin elokuvakangas

 

Sisääntuloaula ja legoista tehty ukko

Akvaario oli aika samantyyppinen ku kaikkialla näkee, kävellään ympäriinsä ja katellaan erikokoisista ikkunoista mitä hulluimman näköisiä otuksia. Toki täällä näkee semmosia, joita ei Suomen vesissä vois kuvitellakaan elävän.

Haiden jäljityskartta, sekavat viivat ruudulla on haiden liikkeitä
Karttakuva on Melbournen edustalta

 

Silja ja 7,6m valkohai

 

Akvaario sisälsi hienoja vedenalaisia kävelytunneleita. Toisessa oli pikkukaloja, muutamia rauskuja ja joku iso löllykkä, jonka nimi ilmeisesti oli merilehmä.

Toisessa tunnelissa nähtiin haita, lisää rauskuja ja hulvattoman iso kilpikonna

Haitunneli oli aika hieno. Siellä ne hait uiskenteli rauhakseen, vaikka samassa altaassa eleli vaikka mitä pikkukaloja yms. Lajit valitaan kai altaisiin niin ettei ne syö toisiaan. Yhessä akvaariossa edempänä yksi hätyytteli kaloja ilmeisesti ihan huvikseen. Siljalle suurin pettymys: ei valkohaita.

Erotatteko kalan? :)

Moby Dick ja 300 000 dubloa

Paljon kuvia otettiin, mutta esim. pallokalat, kilpikonnat ja vesinokkaeläin liikku liian vikkelästi. Ei riittäny edes Ilen kuvaustaidot. Hieno paikka kaikenkaikkiaan ja kiva että päästiin käymään. Saatiin myös pari hienoa videota, mutta niiden esittely vaatii vähän pähkäilyä..