Uusi vuosi, uudet kujeet. Meillä vaihdettiin vuotta rauhallisissa merkeissä. Oltiin molemmat Aliossa ensin töissä, mutta vähän me siinä sivussa juhlittiinkin..

 

Dinnerservice

70 ihmistä syömässä ja kaikille kymmenen ruokalajin degustation menu, eli eilen lähti 700 lautasta keittiöstä. Homma oli hyvin organisoitu eli ei ongelmia.

N. klo 21 laitettiin screenille kuvaa Circular Quaystä, jossa paukkuivat raketit satamassa veden yllä. Niin näyttävä ja kallis ilotulitus (maailman kallein kuulemma) että Iltalehtikin päätti uutisoida asiasta. 1,5 milj. ihmistä seurasi kyseistä näytöstä, joka ammuttiin Harbour Bridgeltä. Me ei valitettavasti päästy paikanpäälle seuraamaan, mutta kun käytiin ulkona hetken seisomassa, kuultiin se pauke ja jylinä mikä satamasta lähti. Olihan se kyllä aika mahtava. Illan päätteeksi (klo 02) me tultiin kiltisti kebabbien kera kotiin. :)

Reissuun lähdöstä sen verran, että suunnitelmat on nyt tehty ja budjetit katottu. Kiitos kaikille ihanille ja rakkaille ihmisille tuesta, me päästään tällä pitkälle. Myös paluu on aikalailla jo tiedossa. Lennot kotiin ois joskus huhtikuun puolivälin tienoilla. Tarkka päivä ei oo vielä selvillä.