Aikaa vierähti taas, eikä blogin kirjoitukseen oo ollu kauheasti energiaa. Anteeksi siitä..

Kumpikin on nyt painanu duunia taas ihan kiitettävästi, oltiin Suomessa tai Australiassa, pikkujoulukausi on ollu kuumimmillaan ja juhlia järjestetään monissa paikoissa. Ei ihan samaan tyyliin ku Suomessa, mut kuitenkin.
Kesä on ollu täällä nyt kylmin n. 50 vuoteen joten rannalla makoilua on tullu vähemmän mitä aluksi odotettiin. Ruskettuneita ollaan silti teihin rakkaisiin talven kalventamiin ihmisiin verrattuna ;) Veikkaavat tosin, että keväästä tulee tooosi kuuma. Nähtäväksi jää..

Viime viikolla oli tosiaan taas juhlintaa Aleksandriassa Colen kotona. Cole täytti 21 vuotta ja täällä se näyttää olevan tärkeä ikä. Koko perhe, sukulaisia ja ystäviä juhlimassa eikä ees baariin lähdetty, sen verran oli hyvät tarjoilut isäntäväen puolesta. Lahjaksi Cole sai mm. Jägermeisteria, bourbonia ja rommia. Kuulopuheen mukaan myös pari alkoholitonta lahjaa. :)

 

Chris saapui bileisiin työvuoron päätteeksi hiukan myöhemmin ku muut. Sievästi pojat otti pari ;)

 

Tytöt otti vielä sievemmin :)
(Kuvassa Marie, Siljan saksalaissyntyinen työkaveri Bavarialta)

Ile sai arvokkaita vinkkeä Colen äidin veljeltä, miten olla eno. :)
 

Pari viikkoa reissuun lähtöön eli alkaa jo pikkuhiljaa jänskättää. Tässä ollaan kuumeisesti mietitty matkakohteita, mut vieläkään ei lopullinen suunnitelma oo valmis. Myös budjettilaskelmia pitää hioa, joulunaika näyttää olevan sen verran hiljainen ettei säästöjä kerry ihan samaan tahtiin kun oli tarkotus.

Muutamia ehotuksia matkan varrelle: 

Uluru
kovin on kaukana meidän reitiltä mut kyllähän siellä silti täytyy pistäytyä

Great Barrier Reef
käydään sukeltamassa

Frasier Islands
googlettakaa kuvat ;) Muutaman päivän reissu, päästään uimaan makeisiin vesiin

Lisäksi Noosan kaupunki, Surfers Paradise ja monia muita matkan varrelle osuvia kohteita.

Kansa pyyteli jouluisia kuvia, mut niitä on vaikea saaha. Täällä ei esim. oo joulukoristeita kovin monissa paikoissa ja ihmisten pihoja on paha mennä kuvaamaan.

Vähän me yritettiin silti :)

 

Oltiin menossa rannalle kun törmättiin joulupukkiin Bondi Junctionin ostoskeskuksessa.
Kuva otettu kerrosta ylempää, koska alakerrassa niillä oli oma kamera jolla ottivat kuvia lapsista reessä.

Kauppakeskukset ja kaupat ja jopa paikallisliikenteen bussit panostaa koristeluun samaan tapaan ku Suomessa. Jenkkityyliin pihoille kaikkia isoja pukkeja yms. Ei tosin ihan yhtä paljon ja jouluvaloja on tosi harvoissa paikoissa. Täällä ei pimeys vaivaa samaan tapaan ku Suomessa. Joululauluiltakaan ei olla säästytty..