Johan oli taas päivä.

Kaksi työhaastattelua, toinen heti aamusta. Aamuinen paikka on sama kuin Ilellä, Pinnacle people ja sanoivat, että saattaa olla töitä. Iltapäiväinen paikka sijoittuu Darling Harboriin ja sieltä sanottiin, että lauantaina ois keikka jos oon käytettävissä. Nyt siis kummallakin on lauantaina työkeikka ja vieläpä suht samaan aikaan ni ei tarvi yksin oleilla. Mulle kaikenlisäksi soitettiin vielä illemmalla ja pyydettiin jo huomenna töihin. Eilenki oli joku paikka, missä käytiin pienellä päiväkävelyllä, mutta se ei luvannu kovin suuria.. Päästään vihdoinki Sydney Aquariumiin ja koala parkiin! :D


Ile puolestaan on menossa huomenna haastatteluun Paddingtoniin (paikkojen nimet siksi, että näkee missä suunnissa me kierrellään). Aika uuteen ravintolaan, jos ei jopa ihan vasta-avattuun.
Me haeskellaan aikalailla paikkoja, joissa sais 20-30h/vk vuoroja. Australian palkoilla, sillä elää jo ihan hyvin.
 

Työnhaku on täällä tällä hetkellä sama kun hakis Suomessa tammikussa töitä. Joulua kohti, n. elokuun puolesta välistä kiihtyy tahti. Kilpailu on kovaa ja paikkoja vähän. Me ihmeteltiin ensin, kun kaikki hoki, ettei pitäs olla ongelmaa saaha töitä meidän kokemuksella, mutta meillä menee ihan hyvin, koska ollaan haettu töitä vasta pari viikkoa. CV:tki meillä oli vähän hakusessa. Suomessa cv on aika pitkä lista ja sisältää lyhyen kuvauksen työntekijästä. Täällä ne haluaa yhteystiedot, listan edellisistä paikoista ja mahdollisimman lyhyen ja ytimekkään tekstin. Kuvat lisättiin myös, mutta maksimipituus cv:lle on yksi sivu.
Koko ajan pyritään lukemaan uusia ilmotuksia ja mitä enemmän lähetellään cv:tä ja mitä uudempiin ilmoituksiin vastataan, sitä paremmat mahdollisuudet meillä on.
 

Ile raukka joutu tänään tekemään mun haastattelujen takia yhteishuoneiden siivouksen yksinään. Ja olihan se väsyksissä, kun iltapäivällä sai hommat hoidettua. Yks huone on ollu tähänki mennessä aivan siivoajan painajainen ja tänään sen huoneen asukkaan kaikki vaatteet pestiin, lakanat vaihdettiin ja kaikki mikä mätäni sen huoneen lattialla kerättiin pois. Se haju, mikä siellä on tähän asti ollu, tappo jopa ilmanraikastimen.. Onneksi kerrossiivousta on enää 2 kertaa jälellä, sitte me muutetaan semmoseen huoneeseen, jotka muut siivoaa.
Toivottavasti nyt saadaan tunteja ja rahaa kerättyä.

Silja