Joopasen joo

Nyt se outo vuokraemäntämme Lisa sitten sai tarpeekseen. Tai me saatiin, kummin vaan sen haluaa ajatella.
Kaikkien molempia osapuolia hiertävien juttujen jälkeen päädyttiin enemmän tai vähemmän sopuisasti siihen ratkaisuun, että me päätettiin vaihtaa osoitetta...

...tänne: 9/113 Doncaster Avenue, Kensington 2033, Sydney Australia

Uusi koti löyty suorastaan luvattoman helposti ja naurettavan läheltä. Laitettiin torstai-aamuna ilmoitus jo tähän niin tutuksi tulleeseen Gumtreehen. Sieltä on löytyny nyt kaks kotia ja molemmille työpaikat. Torstain aikana oli pari muutakin näyttöä, mutta sijainnin takia päädyttiin tähän. Siirryttiin tosiaan vaan muutama kortteli samaa katua alaspäin. Nyt on kaikki palvelut jotakuinki lähempänä, samat bussit kulkee edelleen ja muutenki kaikki on nätimmin. Kämppä ei muistuta varastoa ja kämppis ei puutu joka asiaan. Jospa nyt ois työ- ja kämppäasiat silleen kunnossa, että ei tarttis niitä murehtia ennen tammikuuta.

Meidän viralliseksi lähtöpäiväksi vakiintu nyt 15.1. Siitä ollaan laskettu, että matkustusaikaa ois 12-16 viikkoa kunnollisella budjetilla. Raakoja lukuja pyörittelemällä saatiin tämmönen tulos. Siihen ei oo laskettu "pimeitä lukuja" kuten veronpalautuksia ja muita meille ennestään tuntemattomia tuloja. Tarkempaa suunnitelmaa ja aikatauluja katotaan sitten, kun lähtöön on enää vaan kuukausi tai sitä luokkaa. Kolmisen kuukautta vedellään sitte ympäri maata ja paluumuutto takasi kotiin taitaa osua toukokuun alkuun. Muuttujia on paljon ;)