Surfers Paradise on kyllä ollu ihan älyttömän kiva kaupunki. Käytiin lauantaina kiertelemässä ja tutustumassa ihmisiin (Backpackers Big Night Out) kylillä. Päästiin 4 baariin ilmaiseksi ja jokaisessa yks ilmainen drinkki/lärvi. Eipä me sitten jaksettu omia ostellakaan :) Ja vaikka ei ketään porukasta tuntisi, varmasti tulee juteltua enemmän kuin yhden tai kahden ihmisen kans. Meitä oli varmaan neljästä eri hostellista ja jonkun arvion mukaan yhteensä 200 henkeä liikenteessä. Baarimikoilla oli tuona iltana hieman kiirus..
Myös meidän hostelli on ollu tähän mennessä kaikista mukavin, porukka on tosi rentoa ja työntekijöiden kans voi rupatella joutavia. Lisäksi tässä hostellissa on sauna joka me käytiin jo testaamassa ja hyväksi havaitsemassa. Mahtava tunne päästä kuumaan saunaan ja välillä pulahtaa altaaseen viilenemään. Vesikin oli lämpimän päivän jälkeen vain vähän viileää. Täytynee tämä etu hyödyntää myöhemminkin kuluvan viikon aikana. Pari kertaa on satanu vettä, mutta eipä tuo niin oo tahtia hidastanu ja ollaan saatu nauttia myös auringosta ihan tarpeeksi. Kumpikaan ei oo enää palanutkaan. Meillä on huoneessa myös oma kylpyhuone, tuntuu ihan luksukselta.

Maanantaina käytiin kiertelemässä kaupungilla, käveltiin rantaa pitkin ihailemassa hiekkaveistoskilpailun osanottajien töitä (Pirates on the Beach oli aiheena). Entien aikaa kului matkamuistomyymälöissä katselemassa minkälaisen muiston Gold Coastilta vois ostaa. Byron Baysta tuli ostettua jo yksi shottilasi. Joka paikasta jotain, missä lukee mistä se on ostettu. Aika hyvin meillä alkaa olla tiedossa että mitä ja kenelle ;)
Tuntuu ihan hävyttömältä verenluovutukselta joka kerta kun täytyy maksaa jotain isompaa ja viimeisin iso hankita meille oli liput kahteen puistoon tässä ihan lähellä (aussien mittapuulla lähellä). Tänään käytiin Warner Bros:in Movie Worldissa ja huomenna ois meno Wet ´n´ Wild vesipuistoon.

Movie World oli kyllä ihan hintansa väärti, teemapuisto jossa oli esim. Teräsmies-, Green Lantern- ja Scoopy Doo- aiheiset vuoristoradat, wild wild west henkinen tukkijoki ja Looney Toonseiksi pukeutuneita hemmoja käppäilemässä ympäri puistoa. Mentiin sisälle tottakai heti aamusta ja käytiin melkolailla ensimmäiseksi kattomassa 4D-lyhytelokuva Matkasta maan keskipisteeseen. Neljäs D:hän tulee siitä, 3D-kuvan lisäksi tuolit heiluu, päälle suihkutellaan vettä sopivissa tilanteissa ja puhalletaan ilmaa niskaan tai jalkoihin. Puistossa vierähti kokonaisuudessaan n. 6 tuntia ja siinä ajassa nähtiin niin länsityylinen teatteriesitys, Stunt Driver -ajoa ja päivä huipentui Warner Bros:in hahmojen pitämään paraatiin. Löytyipä alueelta myös pieni kauppa Harry Potter -teemalla, mutta muuten kyseinen uutuus jäi muiden suosittujen hahmojen varjoon.

 

Kaikella rakkaudella Ilen siskontytölle ja vielä syntymättömälle pikkuiselle. Paitoja ei ole ostettu, vaikka mieli ois tehnytkin.

 

                                                                                                                                                    Väiski Vemmelsääri ja Tipi

On se vähän eri kaliiperia ku Särkänniemen tukkijoki

Värikkäät mekot tyttärillä oli

Oikein Hyvää Ystävänpäivää kaikille!