Tähän on tultu. Työurat Australian mantereella on nyt ohi ja sunnuntaiaamuna klo 7.00 lähtee bussi pohjoiseen.

Ensimmäinen etappi on n. 3-4 tunnin ajomatkan päässä Raymond Terracen suunnalla. Ilen pomo Tracey ja aviomiehensä Jeremy ovat lupautuneet majoittamaan meidät ensimmäisen viikon ajan farmilleen, joka on pykätty luonnonpuiston alueelle villikengurujen sekaan.

Käytiin ostamassa koko rannikon (yhteensä n. 3000km matkaa) kattavat bussiliput, jotka on voimassa 90 päivää aktivoinnista ilman kilometrirajoituksia. "Hop on/off missä tahdot" periaatteella. Saatiin myös siinä sivussa vinkiksi hommata bagpackereille suunnatut vip-passit, joilla saa alennusta suurinpiirtein kaikkialla Australiassa. Pienessä kirjassa joka saatiin lippujen myötä, on esitelty lista hostelleista, matkakohteista, retkistä, hinnoista jne. (plus siinä oli takasivuilla pieniä alennuskuponkeja eri kohteisiin): siinä on meidän raamattu seuraavat 12 viikkoa.
Lisäksi kirjassa oli pieni esittely miehestä, joka oli käyttäny kyseistä passia reissullaan ja säästänyt sen avulla yli 1100 dollaria, eli motivoi vilauttelemaan sitä joka paikassa. :)

Koitetaan pitää blogi ajan tasalla missä ollaan ja mitä tehty missäkin. Farmilla, johon ollaan menossa, on kuuluvuus tosi huono, eli elekää säikähtäkö jos viesteihin ei tuu vastauksia.

Seuraava päivitys onki sitte jo jostaki muualta ku Sydneystä. :)

I&S