Lauantai-illan kunniaksi otettiin ja lähettin keskustaan kattelemaan Sydney Festivalin ensimmäistä päivää. Kyseiset pippalot kestää kolme viikkoa ja joka päivä on jossakin jotaki ohjelmaa (musiikkia, taidetta, tanssiesityksiä yms) ihan koko kaupungin laajuisesti, ei pelkästään keskustassa. Illasta kun mentiin paikan päälle, oli katuja suljettu Hyde Parkin ja Botanical Gardenin ympäristöstä ja ihmisiä kuljeksi ihan joka paikassa.
Ensimmäisenä silmiin osu dj-koppi, kun vaelleltiin ympäri puistoa kovaäänisen musiikin johdattelemina. Ihmisiä oli jo siinä vaiheessa enemmän ku yleensä näkee missään suomalaisessa tapahtumassa. Kotiin jaetun lehtisen perusteella tiedettiin jo mennessä, että Botanical Gardenissa oli Manu Chaon ilmaiskeikka, joten valtavirran mukana mekin mentiin kuuntelemaan. Meille tuttuja biisejä on vaan Me gustas tu ja Bongo bong eikä kuultu niistä kumpaakaan, mutta kivaa meillä silti oli.

Astetta enemmän jengiä Manu Chaon keikalla

 

Me oltiin suunnilleen puolivälissä, takana yhtä paljon jengiä ku edessä ;)

Ile kävi keskustassa kirjakaupassa hakemassa kolmannen kirjansa (on hurahtanut lukemaan Song of Ice and Fire -kirjasarjaa by George R.R. Martin, ihan englanniksi). HBO tuotti kirjojen pohjalta tv-sarjan, jonka ensimmäinen tuotantokausiki katteltiin läpi. Koukuttavaa poliittista kieroilua..

 

Viikko tasan lähtöön!! 

Punanen: varma
Vihreä: vaihtoehto 1
Sininen: vaihtoehto 2
(katkoviivat lentomatkoja)

Siniselle lähdetään, jos aikaa ei ole paljon kun ollaan saavuttu Cairnsiin/ollaan oltu jonkun aikaa Cairnsissa (huom. Great Barrier Reef on Cairnsin edustalla)
Vihreälle lähdetään, jos aikaa on paljon siinä vaiheessa kun ollaan Cairnsissa. Ei olla vielä oikein päätetty halutaanko kiertää enemmän kaupunkeja, vai nähdä Alice Springs ja Ayers Rock Ulurun kansallispuistossa.

Kartalla on iso väli Port Maquarien ja Brisbanen välillä: Gold Coast yms. makeet biitsit.

Myrskyisästä Sydneystä vielä hetken nauttien

Silja ja Ile

p.s. taivas on ku strobovalo :) mei saaha videoita ladattua tänne joten täytyy niiden esittelyyn keksiä joku muu keino..