Dna tiesi: Vaihtamalla paranee.

Ollaan kumpikin nyt kerran vaihdettu työpaikkaa. Ile sai tänään uuden paikan n. viikon työttömyyden jälkeen. Sitkeä hakeminen ja ansioluetteloilla pommittaminen kannattaa täällä ja kuten Arto meille jo totesi: ketsuppi-ilmiö. Ensin ei tule mitään ja sitten kun tulee, tulee liikaa kerralla. Voi sitten valita ne parhaimmat päältä ;)

Ilen uus työpaikka on nykyään Surry Hills -nimisellä alueella lähes yhtä kaukana meidän kodista ku EQ ja Bavaria. Edelleen tyylilleen uskollisesti italialaistyylisessä raflassa, joka kuitenki edellisestä poiketen suuntautuu enemmän fine dining puolelle, kuitenkaan olematta sitä ihan puhtaasti. Jokainen Matalassa joskus vieraillut tietää mitä on oikea viimeisen päälle tehty fine dining. Ravintolan nimi on Alio, nettisivut on aika hienot. (www.alio.com.au) Rento meiniki, mutta hienot listat ja kymmenen ruokalajin menu viineineen maksaa yli 100 dollaria.

Tilanne on taas siis turvattu. Taskuun jää enemmän mitä sieltä lähtee ja kovasti aletaan odottelemaan kesäsesongin päättymistä ja reissuun lähtöä. Sitä ennen luvassa vielä muutamia aktiviteettejä Sydneyn ympäristössä.. odotettavissa siis hyvinkin pian ;)