Hiljaiselon jälkeen taas aika kirjotella kuulumisia.

Skypetys on erittäin hyvä keino pitää meihin puheyhteyttä, mut tekstarien tai sähköpostin lähettäminen ja aikojen sopiminen on erittäin hyvä keino varmistaa, että me ollaan koneen ääressä. Meidän aikaero Suomeen on nyt 8 tuntia ja kun Suomessa siirrytään talviaikaan, ero kasvaa 9 tuntiin.

Ollaan saatu hiukkasen enemmän aktiivisuutta noiden käyntien ja reissujen kans. Seuraavaksi ohjelmassa on 19.10 eli ens viikon keskiviikkona meno Taronga Zoohon Snore & Roar (suom. Kuorsaa ja Karju) vierailulle. Ilta alkaa n. 18:15 jolloin on saapuminen eläintarhaan. Kaikki tapahtuu normaalien aukioloaikojen jälkeen. Saapumisen ja majoittumisen jälkeen välipala. Parin tunnin päästä siitä alkaa jotain "kulissien takaista" aktiviteettia jollon on kuulemma lämpimästi suositeltua olla kamera mukana. :) Ilmeisesti jos nyt ymmärrettiin se oikein, päästään ihan lähietäisyydelle tarhan ystävällisimpien eläinten kans. Tarkottaa varmaan siis kirahveja, koaloita yms.
Sitten on illallinen ja illallisen jälkeen joku safari-tyyppinen kierros. Kaikki tiedot näistä aktiviteeteista oli hyvin yleismaallisia joten se selviää perillä sitten mitä tapahtuu. Yöpyminen on tarhan alueella teltoissa, mutta kuten ehkä mielikuva antaa ymmärtää, teltat ei oo mitään retkitelttoja mitä Suomessa näkee, vaan ihan sen kokoisia että seisomaan mahtuu ja sängyt ja lakanat ja muut on valmiina. Mahtaako semmosta voida teltaksi kutsuakaan? :)
Seuraavana aamuna herätys on hävyttömän aikaisin ja ennen eläintarhan aukeamista muulle yleisölle, meillä on vielä kaks kierrosta siinä johonkin. Sisältö on edelleen epäselvä. Vierailu päättyy aamulla klo 9 ja sen jälkeen saa vielä pyöriä tarhan alueella omin nokkinensa jos vielä tuntuu siltä.
Ruokineen, majoituksineen ja kaikkine aktiviteetteineen tämä lysti maksaa AU$500/2hlö (395e)

Täällä ei saa parkkisakkoja liian pitkästä pysäköinnistä, vaan käy näin :)

 

Pimeä katu. Sydney Boys High School jää vasemmalle, tyttöjen koulu heti sen takana

 

BBC EQ ja Oktoberfest koristelu

 

Alio tunnelmavalaistuksessaan

 

Hovimestarin "pönttö"

 

Pöytä 34, iltakattaus valmis

 

Baaritiski ja Palvelupäällikkö (aust. Floor Manager)

Ollaan saatu kivasti kavereitakin joiden kans tulee varmaan pidettyä enemmänki yhteyttä.
Istuttiin sunnuntai-iltana Bavarialla nelisen tuntia syömässä ja juomassa yhen Lauran kans, kun Bavarian palvelupäälliköt pisti parastaan cocktailien sekoituksessa. Ensimmäiseksi juotiin kannullinen marjoista, hedelmistä, mintusta ja alkoholista sotkettua I-HA-NAN makuista juomaa. Alkoholit jäi meille epäselväksi, tekijä kun ei reseptiä paljastanut. Seuraavat lasilliset sisälsi vaniljavodkaa (tässä vaiheessa työkaveri ilmotti että inhoaa vodkaa, mutta rakasti kyseistä juomaa), giniä, omenashottia, omenamehua ja passionhedelmää. Entistä parempaa! Viimeinen ei ollu ihan niin hyvää, se sisälsi bourbonia. Ile joi vaan olutta. Seuraan liittyi myös muita Bavarian työntekijöitä, sitä mukaa kun jengi pääsi töistä. Keskiviikkona ois tarkotus pitää tyttöjen ilta Lauran kans ja jättää poikaystävät kotiin. Saapa nähdä mitä siitä tulee.. :D