Käytiin kuluttamassa vähän tippirahoja ja kattomassa Captain America leffateatterissa. Lipuista saa alennusta kun menee ennen kolmea. Ja syystä kyllä... :D

 

Me oltiin ihan kaksistaan :)

Ei vaivauduttu ees sulkemaan puhelimia ja höpöteltiinki ihan ääneen.

 

Entertainment Quarter

 

Siljan työpaikka

 

Leffan jälkeen yhellä

 

Saatiin uus kämppis. Lisa, meidän vuokraemäntä, asuu nyt siinä yhdessä vapaassa huoneessa. Kuulemma räjähti tilanne käsiin edellisessä paikassa, kun ei kestänyt kämppiksensä sotkuisuutta.
Vaikka nyt meidän kämppä on siinä kunnossa että hädin tuskin kääntymään mahtuu. Miten yhdellä ihmisellä voi olla niin paljon tavaraa.

Meillä ei tätä ennen ollu kaukosäädintä telkkariin, leivänpaahdinta tai muita kivoja mutta elämää helpottavia asioita. Eli jotain hyvääkin tästä tavarapaljoudesta (ja voidaan vaan arvailla, mitä näistä kasseista paljastuu). Dvd-leffojen varasto on lähes rajaton..

Ollaan kumpikin töissä huomattu, että kielimuuri tulee joskus vieläkin vastaan. Ymmärretään suurin osa asioista, mutta silti osa menee ohi. Joskus myös sen takia, että varsinki Euroopasta tulleiden aksentit on välillä tosi haastavia. Bavarialla on töissä ihmisiä mm. Saksasta, Britanniasta, Tsekistä, Slovakiasta, Ranskasta ja muutama paikallinen. Suurin osa tekee opiskelun ohessa töitä. Love Supremessa on suurin osa Italiasta, Ranskasta tai paikallisia. Kummassakin paikassa keittiöhenkilöstö on Intiasta tai Aasiasta.

Tuli tuossa netistäkin kateltua mitä tässä Sydneyn ympärisössä tekis (http://www.sydney100.com/  <-tuonne listattu). Kunhan saahaan taas vapaata yhessä, lähetään varmaan käymään jossakin taas. Lisa suositteli yksityislentoa Sydneyn yllä ($99/hlö). Näätte kuvista kun ollaan tehty se..  ;)